12 november 2022
11:15

Huddinge IF P08:3

Referat: IF Söderkamraterna - Huddinge IF P08:3

Idag stiftade vi bekantskap med en för oss ny och fin fotbollsplan nämligen Tantolundens BP på Södermalm. För motståndet stod Söderpojkarna som vi spelade en jämn träningsmatch mot i augusti där vi förlorade med uddamålet, 5-6. Dagens match var hyfsat jämn spelmässigt men inte på resultattavlan. Matchen inleds med målchanser i båda riktningarna. Det dröjer till den för oss välbekanta 27:e minuten då vi tar ledningen genom Albin K. som frispelas av Mikael M. Sedan så har vi ett par riktigt bra minuter i slutet av den första halvleken då Charlie Ä. på assist av Albin K. gör 2-0 i den 38:e minuten och Elyas W. 3-0 på assist av Charlie Ä. minuten efter. Ställningen är komfortabla 3-0 efter den första halvleken. Direkt i den andra halvleken försöker hemmalaget att reducera men när bollen kommer framför Harry P.T.s fötter inleds ett solonummer som avslutas med att det står 4-0 på resultattavlan. Hemmalaget börjar att hänga lite med huvudena vilket är lätt hänt när man skapar många fina målchanser men istället åker på mål i baken. Harry P.T. gör 5-0 i den 62:a minuten där Mikael A.V. står för assisten. Slutresultatet fastställs när hemmalaget olyckligen gör självmål efter fint offensivt arbete av Anton G. Vår målvakt för dagen Ozan H. får hålla nollan efter en mycket bra insats. Han är väldigt ofta helt rätt placerad och har förbättrat sina händer påtagligt.

Slutresultat: IF Söderkamraterna - Huddinge IF 0-6